Vergunningen voor evenementen

« Terug Start

Jouw mooiste dag: trouwen op een boot

Gepost op

Als je onlangs ten huwelijk bent gevraagd en binnen nu en een jaar het ja-woord gaat geven aan je verloofde, dan zijn er ongetwijfeld al een paar dingen die je graag snel af wilt vinken op de to-do lijst. Het regelen van de locatie is daar een erg goed voorbeeld van. Omdat de locatie voor een erg groot deel de sfeer van de dag bepaalt en ook nog eens de leidraad is in het fotoalbum, is het zeker geen overbodige luxe om je een keer te verdiepen in het aanbod dat er vandaag de dag zoal is. Heb je bijvoorbeeld al eens nagedacht over een huwelijk op een boot?

De hele dag een spectaculair uitzicht op het water
Ben je een echt buitenmens en regelmatig bij het water te vinden voor een wandeling of een middagje lunchen? In dat geval weet je dat ieder moment van de dag bij het water ontzettend mooi is. In de ochtend hangt er een mooie nevel over het water, in de middag geniet je van de reflectie van het water en in de avond gloeit de zon na en lijkt het water perfect op te gaan in de hemel. Door te kiezen voor een huwelijk op een boot, maak je dit allemaal mee. Beter kan het allemaal niet zijn, toch?

Een boot biedt meer dan genoeg plek aan grote gezelschappen en kleine gezelschappen
Vier je graag de liefde met een grote groep vrienden en familie? Of wil het liever wat kleiner en intiemer houden? Door te kiezen voor trouwen op een boot, weet je altijd zeker dat er meer dan genoeg plek is voor al jouw vrienden en familieleden. Daarnaast kan er tot in de late uurtjes gefeest worden. In de elke regio aan het water zijn genoeg accommodaties te vinden waar het hele gezelschap kan blijven overnachten.

Geniet van overheerlijke gerechten, geheel volgens je eigen smaak
Naast het regelen van de locatie voor de bruiloft, is ook het regelen van het eten natuurlijk erg belangrijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een aperitief zodra het gezelschap arriveert? Het aansnijden van de taart of een trendy donut wall? Een heerlijk diner dat bestaat uit meerdere gangen? Of een snack voor later op de avond? Maak je je hier vooral geen zorgen over. Ga je trouwen op een boot, dan wordt er ook rekening gehouden met deze wensen. Ook kunnen eventuele dieetwensen of allergieën mee worden genomen in het samenstellen van het menu.


Delen