Vergunningen voor evenementen

« Terug Start

Wil je trouwen op een boot? Zo pak je dat aan

Gepost op

Ben je op zoek naar een uniek concept voor jouw bruiloft? Heb je niets met een traditionele bruiloft en wil je het juist anders aanpakken? Vier dan de mooiste dag van je leven op een boot. Dit is een unieke locatie dat perfect is voor een romantische dag. Lees gauw verder hoe jij kunt trouwen op een boot en hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Aangelegd of varend

Natuurlijk kun je een mooie boot, schip of jacht huren die aangelegd is. Dit zal voor minder zeebenen zorgen, maar is wellicht niet zo optimaal als een varende boot. Hoe romantisch is het om elkaar het jawoord te geven, terwijl je door een prachtig gebied vaart. Ook kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om door de grachten van een stad als Amsterdam of Utrecht te varen voor een speciale locatie voor het jawoord.

Catering aan boord

Naast de officiële ceremonie op het schip, kun je jouw bruiloftsgasten natuurlijk ook ontvangen voor een hapje en drankje of een compleet diner. Dineren op een schip is dan ook iets magisch. Wist je dat het bij veel grote verhuurbedrijven van boten mogelijk is om catering aan boord te bestellen. Dit is wel zo handig, want dan kan de bruiloft zich op één specifieke locatie afspelen. De catering kan de verhuurder regelen, maar het is ook vaak mogelijk om zelf een cateraar in te huren. Kies zelf wat het beste bij jouw bruiloft en de planning past. Je kunt dan een cateraar naar keuze inhuren op bij jou op de boot te koken en te serveren.

Decoratie

Een boot is natuurlijk al een prachtige locatie, maar deze kun je altijd nog verder aankleden en decoreren. Wanneer je een boot huurt voor je bruiloft, betekent dit niet dat je al helemaal klaar bent qua locatie. Nu beginnen de details pas. Ga langs bij de bloemist voor bloemen of huur bijvoorbeeld een interieurspecialist in. Er zijn ook genoeg bedrijven die zich specialiseren in de aankleding van bruiloften die je kunt inhuren voor deze speciale dag. Je kunt de boot dan omtoveren tot een prachtige trouwlocatie.

Zoek jij een origineel idee voor jouw bruiloft? Wil je het niet iets anders doen? Heb je niets met saaie zaaltjes en officiële gelegenheden? Geef dan een unieke twist aan jouw bruiloft en kies voor een hippe, maar toch ook stijlvolle trouwlocatie op het water. Geef elkaar het jawoord op de boot en geniet van een prachtige bruiloft waar niet alleen jullie zelf, maar ook al jullie bruiloftsgasten het nog jaren over zullen hebben.


Delen